Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν, θα ανακαλύψετε ότι μόλις  βρήκατε έναν πολύτιμο βοηθό μέσα στην κουζίνα σας! Ένας πραγματικός σύμμαχος από συμπυκνωμένο μούστο κόκκινων σταφυλιών και ξίδι που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια μαζί με Κρητικά βότανα. Δοκιμάστε την σε φρέσκιες σαλάτες, μαρινάρισμα κρεάτων, ψητά λαχανικά, ποικιλίες τυριών και για να δημιουργήσετε την δική σας ξεχωριστή σάλτσα!


LOGISTICS

BALSAMIC CREAM 200ml bio  8 pcs per carton  270 cartons per pallet
H απίστευτη για τις γαστρονομικές δυνατότητες κρέμα glaze της v4vita, είναι το εργαλείο που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα των πιάτων σας! 100% φυσική, με συμπυκνωμένο μούστο κόκκινων σταφυλιών και ξίδι, που ωριμάζει μαζί με Κρητικά βότανα σε δρύινα βαρέλια. Προσθέστε μια υπέροχη πινελιά σε υφή και γεύση, χρησιμοποιώντας το σε πράσινες σαλάτες, ψητά λαχανικά, ψητά κρέατα, ποικιλίες τυριών, και στη διακόσμηση σύγχρονων γαστρονομικών δημιουργιών!


LOGISTICS

BALSAMIC CREAM GLAZE 200ml bio  8 pcs per carton  270 cartons per pallet
Η κρέμα glaze με πορτοκάλι της v4vita φέρνει στην κουζίνα σας μια συναρπαστική δυνατότητα για καινούριες γευστικές εμπειρίες. 100% φυσικό προϊόν  από συμπυκνωμένο μούστο λευκών σταφυλιών ,πορτοκάλια και ξίδι με τα εξαιρετικά αρώματα από σταφύλια των κρητικών ποικιλιών. Διακοσμήστε τις δημιουργίες σας και ανακαλύψτε το εξαιρετικό, με πλούσια γεύση πορτοκαλιού, αποτέλεσμά του σε πράσινες σαλάτες, ψητά κρέατα, ψάρια, επιδόρπια κ.α.!


LOGISTICS

BALSAMIC CREAM (ORANGE) GLAZE 200ml bio  8 pcs per carton  270 cartons per pallet
Η κρέμα glaze με θυμαρίσιο μέλι της v4vita, αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία, αφού μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά σας,  για πιο απαιτητικά και γευστικά πιάτα. Με Κρητικό θυμαρίσιο μέλι, συμπυκνωμένο μούστο κόκκινων σταφυλιών και ξίδι, που ωριμάζει συνοδεία Κρητικών βοτάνων σε δρύινα βαρέλια, καθιστούν αυτό το 100% φυσικό προϊόν, απαραίτητο για κάθε επαγγελματία του είδους και όχι μόνο. Με την πλούσια υφή του, το άρωμα και την εξαιρετική γεύση του, μπορεί να διακοσμήσει και να συνοδεύσει ωμά και ψητά λαχανικά, ψητά κρέατα, πράσινες σαλάτες, διάφορα επιδόρπια και ξηρούς καρπούς! 


LOGISTICS

BALSAMIC CREAM (THYME HONEY) GLAZE 200ml bio  8 pcs per carton  270 cartons per pallet
Πρόκειται για ένα προϊόν που πραγματικά πάει με όλα! 100% φυσικό, φτιαγμένο με συμπυκνωμένο μούστο κόκκινων σταφυλιών και ξίδι που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, παρουσία βοτάνων της Κρητικής φύσης.  Χρησιμοποιήστε το σε πράσινες σαλάτες, για μαρινάρισμα κρεάτων, σε ψητά λαχανικά κ.α. Επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε μαζί με άλλα υλικά για να φτιάξετε υπέροχες σάλτσες!


LOGISTICS

BALSAMIC VINEGAR 250ml bio 12 pcs per carton  120 cartons per pallet
Ένα ντελικάτο 100% φυσικό προϊόν από συμπυκνωμένο μούστο λευκών σταφυλιών και ξίδι με τα εξαιρετικά αρώματα από σταφύλια των κρητικών ποικιλιών . Αναδεικνύει τις λεπτές γεύσεις των λευκών κρεάτων και των ψαριών. Χρησιμοποιήστε το σε πράσινες σαλάτες και σαν συστατικό για ανεπανάληπτες σάλτσες!


LOGISTICS

WHITE BALSAMIC VINEGAR 250ml bio 12 pcs per carton  120 cartons per pallet
Το βαλσάμικο ξίδι με θυμαρίσιο μέλι της v4vita, είναι το προϊόν που θα σας επιτρέψει να φτάσετε σε άλλα επίπεδα το τελικό αποτέλεσμα των πιάτων σας. 100% φυσικό, με Κρητικό θυμαρίσιο μέλι, συμπυκνωμένο μούστο κόκκινων σταφυλιών και ξίδι που ωριμάζει μαζί με Κρητικά βότανα σε δρύινα βαρέλια. Με το πλούσιο άρωμα και την εξαιρετική γεύση του, μπορεί να συνοδεύσει ψητά λαχανικά, ψητά κρέατα και πράσινες σαλάτες!!

LOGISTICS

BALSAMIC VINEGAR (THYME HONEY) 250ml bio 12 pcs per carton 120 cartons per pallet
Το πετιμέζι με την απαράμιλλη γεύση από τη v4vita, είναι το αποτέλεσμα μιας παραδοσιακής συνταγής που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία (κρύα συμπύκνωση), δημιουργούν ένα 100% φυσικό γλυκαντικό, που κρατάει τις βιταμίνες, τον σίδηρο και όλο το άρωμα ενός φρέσκου σταφυλιού, χαρίζοντας άμεση ενέργεια. Εκπλήσσει ευχάριστα όταν συνοδεύει σύγχρονα πιάτα, και δημιουργεί σάλτσες ανώτερης γεύσης. Δοκιμάστε το σε παγωτά και τηγανίτες και αντικαταστήστε την ζάχαρη στην αρτοζαχαροπλαστική και στον καφέ!


LOGISTICS

UNHEATED GRAPE SYRUP 25Oml bio  12 pcs per carton  120 cartons per pallet
Με άρωμα και γεύση που σαγηνεύει, η βαλσαμική κρέμα glaze με ρόδι & φράουλα, μπορεί και προσφέρει το κάτι παραπάνω στα πιάτα σας. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν από συμπυκνωμένο μούστο λευκών σταφυλιών, ξίδι από σταφύλια κρητικών ποικιλιών, ρόδι και φράουλα που θα δώσει ένα εξωτικό αποτέλεσμα στις δημιουργίες σας. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του, οι ξεκάθαρες γεύσεις του και το πλούσιο άρωμά του, το αναγάγουν σε εξαιρετικό σύμμαχο για ένα απίστευτα γευστικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το σε ποικιλίες τυριών και φρυγανισμένο ψωμί, πάνω σε ψητά λαχανικά, σε ξηρούς καρπούς και σε πράσινες σαλάτες!

Χρησιμοποιώντας την βαλσαμική κρέμα glaze με σύκο και λεμόνι, σίγουρα θα εκπλήξετε ευχάριστα τους συνδαιτημόνες σας! Με συμπυκνωμένο μούστο λευκών σταφυλιών, ξίδι από σταφύλια κρητικών ποικιλιών, σύκο και λεμόνι, αυτό το 100% φυσικό προϊόν σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε νέα συναρπαστικά πιάτα.
Η εκλεπτυσμένη γεύση του σύκου και το γεμάτο με άρωμα εσπεριδοειδών λεμόνι, θα προκαλέσουν μία ευχάριστη έκρηξη στους γευστικούς κάλυκες όσων το δοκιμάσουν. Χρησιμοποιήστε το για μαρινάρισμα κρεάτων και προσθέστε το σε σαλάτες, αβοκάντο, ψάρια, ωμά και ψητά λαχανικά!Η βαλσαμική κρέμα glaze με σύκο και γλυκάνισο, σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με την κουζίνα της ανατολικής μεσογείου. Ένα 100% φυσικό προϊόν με συμπυκνωμένο μούστο λευκών σταφυλιών, ξίδι από σταφύλια κρητικών ποικιλιών με σύκο και με γλυκάνισο, που σίγουρα θα δημιουργήσει πιστούς φίλους. Δοκιμάστε το σε θαλασσινά, ποικιλίες τυριών, ψάρια, λαχανικά και δημιουργήστε ιδιαίτερα επιδόρπια!